Friday, February 4, 2011

i love u and u love me..so shuuweeet gituh!!

salam uollssss..huh,mimpi apalah aku nih..pagi2 dah update belog kesayangan nih:)boring kot..pagi2 bangon then ingat nak sambong mimpikan prince charming aku tuh(terr over pulak uuu!)tetiba aku rasa nak mencoret alkisah buat kongsi-kongsian ngan member blogger(mood kong xi fa chai la kononnya kan)

sejaoh mana korang sayang partner korang??shaayaaaaaang sangat taw(ala2 leonardo di kopio korang melafazkan rasa sayang kan..kihkihkih:p)em..yang single camna pulak?takpa..boleh tambah knowledge kan(cakap cam prooo..prosak gituh:p)em..baru2 nih aku ada baca satu artikel..sobab2 hubungan yang gagal..
bukan hubungan sonsang ye..bukan jugak hubungan sejenis..but nih hubungan yang suci bersih penangan serbuk pencuci top which is a relationship between men and woman:))


hubungan sebab kome nih betepok sebelah tangan
yang nih kompem tak bunyi kan..hihihi..da banyak dah kes macam nih kan....mak sayaaang kan nyahh..tapi nyah tak sayangkan mak..adusssss..mesti patah hati,sendi ngan tulang temulang korang kan..yelah..dah berkorban jantong,hempedu berbagai..tup2..dia tak sayang kita macam mana kita sayang dia..maksodnya,paras sayang dia negative tuh sedangkan kita punya sayang dah lebih 100%..isyhhh3


hubungan dari cinta tiga segi
kome ingat segi tiga bermuda je ke bentoknye 3 segi(aku mula meroyan nih,,hikhikhik)cinta 3 segi nih da memang common la kan..yelah..cinta tuh kan buta(mereka yang kata,saya tak kata;p)so..bila dah suka ngan angau bila tungau masok dalam hati tuh..sesetengah orang dah tak kesah dah yang dia dah berpunya..sanggop ke kita nih free2 je dapat title perampas??korang nih kalau free laju je yee:p...nononono..takmau3..jangan la cari pasal ye,,banyak lagi yang single and available kan3?


hubungan nak atasi perasaan frust menonggeng bila dah broke up ngan ex-korang
ada orang kata nih bagos supaya kita boleh lupa kisah lama kita kan..em..aku pon kekadang ada jugak rasa macam tuh(kekadang je taw:p)tapi kan kalau korang nak taw..orang yang kecewa nih mudah terbawak2 pengalaman pahit dorang tuh..kekadang tuh bila kita taw orang yang kita minat sejak dalam kandongan mak kita tuh dah broke up ngan pasangan beliau(nampak sangat cam aku nih menipu kan3..hehe)..korang jangan la terburu2 sangat..rilekss la broo..kuikuikui..take ur time and bagi dia waktu sampai dia dah betol2 ready(aceehh..bila kaunselor dah berbicara kan:p)

okeyy..setakat nih jelah yang aku nak merepek..ada banyak lagi sebonarnya sebab2 kenapalah hubungan yang kita arap tuh kadang2 tak kesampaian..tapi sebenarnya setiap partner tuh mestilah kena saling memahami ngan percaya antara satu sama lain taw..insyaallah..kekallah tuh:))

p/s;men are like shoes..some make u feel taller,some make u feel small...(orang laki jangan mareee aaaa:p)

5 comments:

hiro said...

heee..kehidupan.

Farhan Zulhusmi said...

jangan di salahkan padang pokok sahaja sbb dirinya goyang...salahkanlah angin juga....
sy mengaku...memang ada jugak kesilpn seorang laki....
tapi cm ne pulak kesilpan seorang perempuan???

ayu sleeping in da house said...

=hiro
yup2..tulah ehidupan:)


=farhan zulhusmi
hehe..dalam hal ni..masing2 kena maenkan peranan:)tak semestinya semua bende nih berpunca daripada lelaki kan:)

Imran nyambek said...

sian laki..

ayu sleeping in da house said...

=imran nyambek
cian pompan jugak:p