Saturday, May 28, 2011

i need a rest lah!!

salam uoolsss..fuh,lamanya aku tak mengupdate belog kan.kalau nak kata busy tuh,last week..yeahh..damn busy tapi this week cuti kan..huhu.But for me,its still same..takda istilah cuti kot dalam diri aku nih..sobsob~
apa taknya..aku kena attend tusyen from monday untill sunday..andddd..semua tuh only for account!!goshh..punishment apakah ini??(sambil dok jelir2 lidah cam jerangkong dahaga lah alkisahnya:p)

this month kengkawan aku  ada cuti sem tapi bila aku baru je nak start cuti dorang pulak dah nak futher dorang punya study pulak..haiyaa..so,tak dapat la aku nak jumpa dorang tapi yang lain2 tuh tak taw lagi la..anyway..korang perasan tak layout belog bucyuk aku nih dah bertukar??hehehe.saja je nak ubah angin..actually aku nih suka benda yang simple2 and i think that my previously layout looks so crowded..hehe
haaa..amek kau,last2 sume aku buang..dah takda apa dah yang tinggal:p

so..my exam dah pon berlalu..malas nak ingat balik..biaq p lah..hehe..yang penting aku lulos sudeh kan..tapi agak frust jugak lah kat paper macroekonomi..hari tuh time paper account kot..pengetua masok kelas jap jenguk anak2 dia(bajet je macam aku nih anak dia kan:p)then..biasa la macam pengetua yang lain2..masok kelas datang melawat ngan luahkan dia punye feeling tentang bebudak skolah lah..pastu dia cakap la yang lelaki nih study smart sebab kalau tengok dorang tak belajar pon tapi result tiptop wa cakap..hehe..but ladies2 macam i nih rajen sangat and suka menghafal sampai tak tahu apa yang dihafalnya..woowww..i'm sory but i really2 not agree with that(nada protes yang melankolik)aku nih pompan,kenapa aku malas??kenapa aku tak suka menghafal??kenapa aku lagi suka faham dari memorize??explain pleasssseee??huh..nampak sangat aku nih suka protes dari belakang jerk:p

p/s:cuti yang baru bermula nih digunakan untuk makan,tido dan sewaktu dengannya..harap maklum:p

2 comments:

Aina Mardiah said...

aku sudah sampai Jengka, miss you sayang. Jumpa cuti Raya :))

ayu sleeping in da house said...

aenaa..miss u tooo..ari tuh jumpa kat pasa je:(