Monday, December 27, 2010

baru tapi berkualiti(tajok yang memang tidak buleh dibelahkan..hehe)

yoy2..salam uuooooooolllls:)
amboi..tak senonoh betol la aku nih..
apa tak nya,bagi salam sikit punya ganazz:p

aku nih baru beli produk kecantikan ke??
yela..title cam statement nak promote produk je kan:)
hampeh la kau nih ayu..ngeehhh3

em..kita menuju jalan yang luros je la ye makcik2 dan pakcik2(kuang asam tol budak nih panggil aku
sebegitu rupa..kata korang sambil wat muka garang ala2 jack sparrow:p)
entry kali nih nak story mory pasal
kengkawan baru aku kat tingakatan 6 nih
(kalau korang malas nak baca takpa2..den mengerti kok-sebab macam
takda kaitan ngan korang jehh..uuooolllss kata,i tak kata..gedixx uuu..hehe)


  nih la yang aku maksudkan:)..baru tapi berkualiti(kawan pon berkualiti jugak taw:p) 
 dorang memang terbaik la..dayah,ina and akmal..love u ollssss:* 

huhu..korang jangan la ingat aku nak promote sayor2 pulok tadi:p
just nak bagitaw yang aku bahagia sangat coz even skola aku
tuh tak melayu tapi aku still
ketemu insan yang cocok buatku(penyakit meroyan da datang balik..ngeh3)
maksud aku tadi..aku still jumpa kawan2
yang sporting
caring
loving
baik sunggoh
bijak2 belaka(tak macm aku..lambat pickup..hehe)
cumel
amazing
semua yang baik2 belaka lah ye..hehe

THANKZZZ NURHIDAYAH KAMISAN,NURAKMAL RAMLI
AND SHARINA SAHARUDIN SEBAB SUDI BERKAWAN
DENGAN SAYA(ayat punya la skemaa:p)
SAYANG KORANG SEMUA:*
UUOOLLSSS
MEMANG DA BESSTTTTTTTTTT LAHHHHH:)

10 comments:

Mr. Swift said...

Heyy polo awak! FIRST!
Nanti free bosan ke datang jenguk blog saya tau.

My Latest Entry - http://negative46.blogspot.com/2010/12/siape-nak-tukar-linkbanner.html

Alan said...

hyeeee jejalan sini :)

nice blog

ayu sleeping in da house said...

=mr.swift

terimas2..sebab sudi follo:)

ayu sleeping in da house said...

=alan

thanksss a lot:)

cik_za said...

tajok itu macam yakin gile. hee. tu yg penting :)

ayu sleeping in da house said...

=cik_za

yakin sunggoh tuh:D

Fxysche Nas said...

moge kekal ukhwah hingga akhir hayattttt

=D

My MiRa said...

kiut nyer la hai tuan belog ni...:)

ayu sleeping in da house said...

=fxysche Nas

amin~

ayu sleeping in da house said...

=My Mira

trimas:)